Low-Cost Airlines Versus Legacy Carriers - Frasch, Alexander, 1992-
Prípadová štúdia zachytávajúca rozdiely medzi nízkonákladovými leteckými spoločnosťami a klasickými dopravcami. Vzájomné porovnanie ekonomických ukazovateľov. Stručné zhrnutie.