Robotic Process Automation as a Disruptor to the Offshoring Market - Teplý, Marek
Automatizácia robotických procesov (RPA) a schopnosť narušiť offshoringový trh. Výhody RPA aj offshoringu. Smerovanie k RPA, ktoré môže zmeniť hospodárstva v rozvojových krajinách a ich prístup na trh svetového hospodárstva.