Elektromobilita jako zásadní součást energetiky - Gaman, Petr
Transformujúca sa energetika. Megatrend decentralizácie energetiky. Trendy v energetike: digitalizácia energetickej infraštruktúry, lítiové batérie, stavebno-technické postupy na stavbu budov s takmer nulovou spotrebou energie. Elektromobilita - dostupnosť nabíjacích staníc. Možnosť prepojenia domácej stacionárnej batérie s batériou v elektromobile.