Trendy: Jak se mění a kam kráčí HR? - Šimák, Pavel
Ľudský prístup a zmysluplná práca ako hlavné faktory zamestnaneckej skúsenosti. Moderné technológie ako nástroj udržania talentovaného zamestnanca. Leadership 21. storočia. Mobilita talentov. Efektívnejšie procesy získavania zamestnancov.