Industrial Service Excellence in Manufacturing Companies: a Neo-configurational Perspective - Überwimmer, Margarethe
Poskytovanie služieb ako často náročná úloha pre výrobné spoločnosti, kvôli ich základným schopnostiam vo výrobnom podnikaní. Dôležité aspekty pre poskytovanie vynikajúcich priemyselných služieb - vysoká kvalita služieb, konkurencieschopnosť služieb, hospodárska efektívnosť, flexibilita a zapojenie do interných služieb.