Zaměstnanec, kterého nechcete i chcete zároveň - Spáčilová, Lucie
Rozdelenie zamestnancov podľa ich výkonu - ťahúni, vykonávači, problémoví a brzdiči. Charakteristika jednotlivých typov. Ťahúň a brzdič v jednom - čo s ním. Gaussova krivka - rozdelenie zamestnancov podľa výkonnosti a hodnotného prispievania v rámci tímu.