Firma jako závodní auto - Krištofíková, Klára
Agilné riadenie sa vyznačuje spoluprácou, ľudia nie sú natoľko špecializovaní, komunikácia je na dennom poriadku. Zákazník je súčasťou dielčích fáz projektu. Agilita znamená interakciu so zákazníkom a funguje tam, kde je spoločnosť zameraná predovšetkým na produkt. Je nevyhnutné budovať prostredie, kde sa posilňuje tímové rozhodovanie a hlasovací systém, projektový manažér by mal mať úlohu sprostredkovateľa.