Interní komunikace prošla velkými změnami - Hainz, Jan
Základné komunikačné piliere pre získanie motivovaného zamestnanca. Zamestnanci verzus hodnoty a stratégia firmy. Dôležitosť manažérskej komunikácie smerom nadol. Firemné nástenky. Meranie efektivity internej komunikácie.