Payment Ability in Slovakia in Comparing With Chosen Countries - Čulková, Katarína
Skúmanie platobnej schopnosti na Slovensku v porovnaní s inými krajinami. Identifikovanie dôvodov platobných problémov. Použitie ukazovateľov ako index finančného zdravia, index likvidity, profitabilita, ziskovosť, zadlženosť.