Rok 2019: Rozmach mobilního placení, další ústup hotovosti
Prudký rozmach platenia pomocou mobilného telefónu a bezkontaktných platobných kariet - hlavné dôvody. Platba kartou ako dôležitý faktor pre rozhodovanie nakupujúcich. Zábrany platiť kartou v zahraničí. Prognózy na budúci rok.