Hlavním kanálem je televize a skrze aplikaci sa začíná prodávat - Sobková, Martina
Preferencia komunikačného kanálu u slovenských a českých bánk a poisťovní. Spôsob práce s daným médiom. Význam aplikácie v komunikácii so zákazníkom. Pobočky ako základný nástroj pre obsluhu klientov.