Co čeká české bankovnictví v roce 2020? - Tománek, Filip
Stručný pohľad na hlavné technologické trendy pre rok 2020: efektívna distribúcia, digitálny predaj cez partnerov, IoT, zvýšenie efektivity predajných a back office procesov, automatizácia front office činností, technológie pre automatizáciu, analýza procesných dát a pragmatická inovácia.