Hotově? Když to jinak nejde... - Stroukal, Dominik
Väčšina Čechov preferuje platby kartou oproti hotovosti. Dve tretiny Čechov používajú hotovosť len v prípade, keď nejde platiť kartou. Hovorí sa o tom, že by sa hotovosť zrušila. Česká národná banka rušenie hotovosti ale neplánuje.