Microeconomic and Macroeconomic Contexts of Remittances - Přívara, Andrej, 1983-
Analýza základných vedeckých stanovísk publikovaných na túto tému. Načrtnutie možných smerov budúceho výskumu remitencií migrantov. Analýza jednotlivých determinantov, ako aj účinky remitencie na dvoch úrovniach: mikroekonomických a makroekonomických.