Abstrakcia, idealizácia a používanie argumentov - Halas, Juraj
Metódy abstrahovania a idealizácie. Abstrahovanie a idealizácia v argumentoch. Praktický príklad argumentácie na minimálnej mzde. Idealizovaný model v argumentácii. Dve argumentačné stratégie. Úloha empirickej evidencie.