Development of Information System for Media Content Management - Preobraženskij, Aleksandr Borisovič
Popis vývoja automatizovaného systému správy informácií o mediálnom obsahu pre podniky. Hlavným účelom vyvinutého informačného systému je poskytnúť pohodlný spôsob prevádzkového riadenia reklamného mediálneho obsahu vizuálnej povahy.