Potenciál striebornej ekonomiky pre trh práce a industry 4.0 - Sika, Peter, 1975-
Poukázanie na potenciál striebornej ekonomiky pre trh práce a priemysel 4.0 v Slovenskej republike ako aj na nutnosť spoločnosti urýchlene reagovať na nové socioekonomické javy v spoločnosti. Zvyšujúci sa dopyt seniorov po tovaroch a službách vytvára neustále sa zvyšujúci tlak na tvorbu nových pracovných miest. Výzva pre nové podnikateľské príležitosti.