Capital Structure Construct: A New Approach to Behavioral Finance - Reyes, Jose Anselmo Perez
Finančné správanie ako kognitívna konštrukcia. Konštrukcie v ľudskom správaní a finančnej teórii. Použitie faktorovej analýzy.