European SMEs’ Value Management Based on Controlling, Financial Analysis and Ratios – Empirical Study - Písař, Přemysl
Uplatnenie moderného kontrolingu na riadenie rastu hodnoty SMEs pomocou nástrojov a ukazovateľov finančnej analýzy. Použitie štatistickej analýzy.