Zamestnanecké dielo – právna úprava a aplikačná prax - Mikušová, Jana
Pracovnoprávny vzťah a zamestnanecké dielo. Plnenie povinností z pracovnoprávneho vzťahu. Odmena za vytvorenie zamestnaneckého diela. Výkon práv k zamestnaneckému dielu. Výkon práv k zamestnaneckému dielu v zmysle platnej právnej úpravy. Obmedzenie výkonu osobnostných práv autora. Právo autora – zamestnanca na udelenie licencie.