Odmeňovanie zamestnaneckých vynálezov v Nemecku, na Slovensku a v Česku s osobitným zreteľom na prostredie univerzít - Bačárová, Renáta
Právny rámec ochrany zamestnaneckých vynálezov. Pojem vynález a zamestnanecký vynález. Právna úprava zamestnaneckých vynálezov. Nárok na primeranú náhradu (odmenu). Osobitná úprava vytvárania a odmeňovania zamestnaneckých vynálezov na vysokých školách.