Searching for Employees Through Social Networks in Companies and Financial Institutions in Slovakia - Gažová Adamková, Hana, 1969-
Využitie sociálnych sietí v personálnej oblasti vo firmách a finančných inštitúciách. Potreba sociálnych sietí pri riadení personálnych procesov. Poukázanie na mieru využívania moderných metód a sociálnych sietí pri výbere zamestnancov na konkrétne pracovné miesta. Analýza údajov v procese vyhľadávania a náboru zamestnancov. Nové trendy vo využívaní sociálnych sietí, popis využívaných sociálnych sietí, najmä Facebook a LinkedIn. Výhody a obmedzenia využívania sociálnych sietí ako nástroja na hľadanie zamestnancov.