Za doc. Ing. Ruženou Pardelovou, PhD. (*24.11.1947 – † 18.10.2019) - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Spomienka na vysokoškolskú učiteľku, docentku Pardelovú, ktorá pôsobila na Katedre štatistiky Fakulty hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave.