Rozhodovanie súdov v oblasti transferového oceňovania - Kováč, Branislav, 1976-
Východiská pre analýzu práva transferového oceňovania a základné pojmy. Pramene práva transferového oceňovania a ich záväznosť. Slovenská a česká judikatúra v oblasti transferového oceňovania. Judikatúra Súdneho dvora EÚ v oblasti transferového oceňovania.