Financování politiky v ČR: blížíme se k mezinárodním standardům? - Dítětová, Adéla
Právna úprava financovania a kontroly hospodárenia politických strán a hnutí a volebných kampaní v ČR. Stav badania, zachytenie slabých miest legislatívnej úpravy financovania. Vplyv medzinárodných štandardov na kvalitu legislatívnej úpravy.