<The> Role of Staff in the Internationalization of SMEs: Evidence from Czech Companies - Hinčica, Vít
Výskum zameraný na úlohu zamestnancov pri internacionalizácii MSP. Zachytenie trendov v oblasti prijímania do zamestnania, požiadaviek na zamestnancov a rozvoja zamestnancov v MSP pôsobiacich v medzinárodnom meradle. Kľúčové hľadiská stanovujúce rámec prijímania personálu s cieľom podpory medzinárodného obchodu.