Rekreace a cykloturistika - Martinek, Jaroslav
Jazda na bicykli ako jedna z najpopulárnejších volnočasových aktivít. Ekonomická stránka cyklistiky. Typológia rekreačných cyklistov. Cykloturistika ako fenomén súčasnej rekreácie. Bezpečná infraštruktúra cyklotrás.