Povinnosti členov orgánov obchodnej spoločnosti a súkromnoprávne následky ich porušenia - Csach, Kristián
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla. Zameranie sa na súkromnoprávne následky členov orgánov obchodných spoločností - ručenie, nároky z porušenia zákazy konkurencie a zmluvné následky, ako aj na interakciu medzi týmito jednotlivými právnymi následkami.