Zodpovednosť za škodu voči tretím osobám spôsobenú pomocníkom a poistenie zodpovednosti za škodu - Trojčáková, Veronika
Podmienky pričítania škody spôsobenej zmluvnému veriteľovi principála. Podmienky pričítania škody spôsobenej pomocníkom tretej osobe. Spoločná zodpovednosť principála a pomocníka a účastníctvo na delikte. Flexibilita uplatnenia normy pričítania v § 420 ods. 2 OZ.