Zákazníci chcú prehľadné obchody - Raševová, Kristína
Zmeny v požiadavkách zákazníkov na vybavenosť predajne. Nové trendy v rozmiestňovaní produktov a úsekov v predajni. Otázka vhodného výberu materiálov a typu regálov. Konkrétny príklad spoločnosti Plzeňský Prazdroj.