Stanovení retenčního prostoru nádrže v podmínkách nejistot - Paseka, Stanislav
Stanovenie retenčného priestoru nádrže v podmienkach neistôt. Význam retenčného priestoru nádrže pri vysporiadaní sa s povodňami alebo pri transformácii povodňovej vlny. Použitie softvéru, ktorý využíva modifikovanú grafickú Klemešovu metódu a zároveň umožňuje zavádzať vstupnú neistotu metódou Monte Carlo na povodňových vlnách použitím generátora pseudonáhodných čísel.