Digital Revolution and Labor Market - Vidová, Jarmila, 1967-
Zameranie na identifikáciu potreby zmien vo vzdelávacom systéme s dôrazom na ďalšie vzdelávanie a celoživotné vzdelávanie zamestnancov. Vzdelávanie zamestnancov je proces, ktorý nemožno podceňovať a musí sa neustále zlepšovať.