Vplyv globalizácie na rozvoj cestovného ruchu v Bhutáne - Moravčíková, Katarína
Geografická charakteristika Bhutánu. Počiatky a charakteristika globalizácie. Postavenie Bhutánu v skupine najmenej rozvinutých krajín. Predpoklady, aktuálny stav a smerovanie Bhutánu v oblasti cestovného ruchu. Hodnotenie aktuálneho stavu cestovného ruchu podľa vybraných sektorov služieb. Pohľad na výkonnosť štátu nie cez HDP ale cez GNH (Gross National Happiness Index) - index hrubého národného šťastia.