Ekonomické a sociálne aspekty agropotravinárstva - Chrastinová, Zuzana
Výsledky analýzy vypracovanej na základe dát zo Štrukturálneho zisťovania fariem. Sociálne aspekty v poľnohospodárstve a potravinárstve zamerané na zamestnanosť a ocenenie práce.