Plytvanie nie je v poriadku - Kapitánová, Tatiana
Snaha riešiť plytvanie potravinami. Konkrétne príklady potravinových reťazcov o znižovanie potravinového odpadu. Faktory, ktoré spôsobujú plytvanie. Rozdiel medzi dátumom minimálnej trvanlivosti a dátumom spotreby. Stručný pohľad na navrhovaný zákon.