Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a hlásenie o vyúčtovaní dane za rok 2019 - Gášpárová, Eva
Novinky platné pre ročné zúčtovanie preddavkov na daň za rok 2019. Žiadosť o vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň. Vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň a vyrovnanie vzniknutého preplatku alebo nedoplatku. Hlásenie o vyúčtovaní dane a o úhrne príjmov zo závislej činnosti za rok 2019.