<The> Use of Pervasive Technologies in Business Processes - Bolek, Vladimír, 1988-
Analýza súčasného stavu využívania jednotlivých inovatívnych pervazívnych technológií v podnikoch v Slovenskej republike. Poukázanie na rozdiely v ich používaní medzi podnikmi, hlavne v oblasti zberu dát.