Klasifikácia lyžiarskych stredísk na Slovensku - Bučeková, Ingrid
Športový a kúpeľný cestovný ruch ako najstaršie formy cestovného ruchu na Slovensku. Stav skúmaného problému v literatúre. Klasifikácia lyžiarskych stredísk na Slovensku na základe ich fyzicko-geografických charakteristík, rôznej úrovne ich lyžiarskej infraštruktúry a služieb, ktoré ponúkajú.