Effects of Irrigation Technology Adoption on Farms Performance in Algeria: A Stochastic Frontier Production Function Approach - Oulmane, Amine
Hodnotenie systémov na šetrenie vody a ich vplyv na farmy. Skúmanie ekonomického dopadu na farmy v Alžírsku.