Determinants of Rural Household Savings Behaviour: The Case of Tomato Farmers in Ghana - Aidoo-Mensah, Daniel
Skúmanie kapacít a determinantov na šetrenie medzi poľnohospodármi s paradajkami v troch oblastiach Ghany. Použitie deskriptívnej štatistiky.