Co očekává klient při sjednávání pojištění v 21. století? - Kunertová, Tereza
Štúdia, ktorá sa zaoberá rozhodovaním spotrebiteľov v poisťovacích službách, z pohľadu behaviorálnej ekonomiky a vytvorenú v roku 2017 pre Európsku komisiu. Účel, zmysel a ciele európskej regulácie distribúcie poistení. Ako veľmi je možné zaistiť klientove porozumenie. Regulácie vs. klient = rozpor, či symbióza. Poskytnutie informácií s dostatočným predstihom a trvalý nosič dát. Elektronický spôsob poskytovania informácií. Online alebo radšej offline predaj.