Insurtech společnosti - Vyskočil, Michal
Pojem insurtech spoločnosti a jeho kategórie. Rozdiel medzi insurtech spoločnosťami a poisťovňami. Pokročilé technológie v poisťovníctve medzi ktoré sa zaraďuje umelá inteligencia, machine learning, internet vecí či big data. Blockchain v poisťovníctve. Peer-to-peer poistenie. Kritika insurtech spoločností. Trendy a výzvy, ktoré insurtech spoločnosti so sebou prinášajú.