Špecifické problémy pri uplatňovaní zásad merania cenových a objemových indexov v systéme národných účtov ESA 2010 - Staríčková, Zuzana
Objemové a cenové indexy pre premenné, ktoré majú cenový a kvantitatívny prvok. Pojmy „cena“ a „množstvo“ a ich previazanie na pojem „homogénne produkty“. Cenové a objemové indexy v systéme národných účtov ESA 2010.