Zmeny v roku 2020 týkajúce sa zákonného sociálneho poistenia a verejného zdravotného poistenia podnikateľov SZČO v Slovenskej republike - Pakšiová, Renáta, 1974-
Zákonné sociálne poistenia a verejné zdravotné poistenie s charakterom povinného poistenia fyzických osôb. Povinné odvody do Sociálnej a zdravotnej poisťovne. Zmeny v povinných odvodoch podnikateľov od 1. januára 2020. Zhrnutie limitov sociálneho poistenia. Dôchodkové poistenie.