Energy-information Concept of Value - Ryazanova, Nadiya
Energeticko-informačná povaha hodnoty a jej charakteristické znaky a zákony o jej pohybe v ekonomike, ako aj jej výkonnosť v modernej ekonomike, presnejšie vo financiách, ktoré sú ekonomickou doménou, kde funguje devízová hodnota. Hlbšie pochopenie povahy finančných rizík a finančných kríz, ako aj zdrojov zvyšovania hodnoty a ekonomického rastu.