Geografická analýza produkce révy vinné na území Jihomoravského kraje - Věžník, Antonín
Analýza produkcie vínnej révy v Juhomoravskom kraji. Vývoj stavu plôch viníc v rokoch 1961 až 2002. Vývoj produkcie vína a hektárových výnosov v období 1961 až 2002. Súčasná produkcia vína a výmera viníc v Juhomoravskom kraji (2003-2018). Modré a biele odrody hrozna. Postupný pokles výmery modrých odrôd a nárast bielych odrôd.