Napĺňanie podmienok úspešného fungovania klastrov z pohľadu Slovenského plastikárskeho klastra - Bondareva, Irina
Systémové aj špecifické príčiny nízkej inovačnej aktivity jediného slovenského priemyselného klastra orientovaného na oblasť chemického priemyslu - Slovenského plastikárskeho klastra. Skúmanie konkrétnych faktorov ovplyvňujúcich nízku inovačnú aktivitu SPK.