Zahraničná politika KĽDR: ideové východiská a nástroje - Husenicová, Lucia
Problematika špecifických nástrojov zahraničnej politiky KĽDR. Charakter severokórejskej zahraničnej politiky, jej základné črty a nástroje. Odlišné koncepty používané odborníkmi vo vzťahu k správaniu KĽDR. Dva hlavné nástroje zahraničnej politiky, a to jadrový a raketový program. Otázka odzbrojenia jadrového programu.