Socializácia globálnych médií: zameranie sa na generáciu Z - Lukianenko, Dmytro
Úrovne, povaha a rozsah socializácie globálnych médií. Hlavné trendy vo vývoji mediálneho priestoru, zvyšujúca sa dostupnosť komunikácie, pôsobivý rozsah manipulácie verejného povedomia. Aktívne behaviorálne fungovanie svetového informačného prostredia, systematické chápanie hlbokých procesov sociologizácie a ekonomizácia tohto špecifického druhu informačného podnikania v období nasledujúcich rokov.