Udržateľný kompetenčný model pre vybrané kategórie zamestnancov v automobilovom priemysle - Hrablik Chovanová, Henrieta
Dobrý kompetenčný model ako výrazná pomôcka, ako presne zadefinovať odborné a osobnostné požiadavky na zamestnanca a aj ako nástroj k zlepšeniu výkonnosti organizácie. Teoretický prehľad kompetenčného prístupu. Kompetencie a tvorba kompetenčných modelov. Súčasný stav využívania kompetenčného modelu v automobilovom priemysle. Výsledky dotazníkového prieskumu. Udržateľný kompetenčný model pre vybrané kategórie zamestnancov v automobilovom priemysle. Udržateľný kompetenčný model pre pracovnú pozíciu manažér.